У Києві скутерист потрапив у яму. Про це повідомили на сторінці "Київ Оперативний"у соцмережі Facebook.

9 березня о 21: 11 у Києві по вулиці Святошинській 20 скутерист влетів у яму через що не впорався з керуванням і впав на проїжджу частину.

"На Святошинській, 20, скутерист влетів у таку яму, що не втримав свого "залізного коня". Цікаво, якщо звернутися до суду Київавтодор щось компенсує?" - зазначено в публікації.

Публікація Київ Оперативний: Facebook
Публікація Київ Оперативний: Facebook
публікація: Facebook

До публікації додали відео з автореєстратора на якому можна побачити, як скутер рухаючись по дорозі потрапляє в яму після чого падає разом з транспортним засобом. Водій автомобіля відразу ж зупинився, щоб допомогти потерпілому.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Після події скутерист залишився цілий і зміг самостійно піднятися, проте більш точної інформації про його стан не повідомляли.

Користувачі мережі не могли пройти повз таку публікацію і висловили свою думку в коментарях. Вони вказали, що яма на дорозі залишилася після робіт Київводоканалу і припустили, що швидше за все потерпілий не отримає ніякої компенсації за подію.

Коментарі до публікації Київ Оперативний: Facebook
Коментарі до публікації Київ Оперативний: Facebook
коментарі до публікації Київ Оперативний: Facebook

Нагадаємо, що у Харкові страшна ДТП забрала життя майора поліції: "водій ридає на узбіччі"

Як повідомляв портал "Знай.uа", проїхався задом по зустрічці: водій намагався втекти з одного ДТП, але потрапив в інше

Також, "Знай.uа" писав, що під Києвом скажений мотоцикл влетів у копійку і перетворився на суцільний уламок: вижили не всі