В п'ятницю, 9 квітня, в районі столичної Лук'янівки чоловік разом із сином перекрив рух трамваю, куди його не пустили через відсутність спецперепустки.

Відповідне фото, зроблене очевидцем, опублікувала Facebook-спільнота "Київ Оперативний".

"На Січових Стрільців батько з дитиною перекрив рух трамваю, бо їх не пускають у трамвай через те, що вони не мають перепусток. Водій трамваю викликав поліцію, а небайдужий громадянин вмовляє батька відійти з колій", - йдеться в публікації.

Тим часом в Києві молоді люди влаштували екстремальні покатушки на даху вагона метро. Як зазначається, горе-зачеперів помітили на потязі, що прямував через міст метро. "Кожен раз дивуємося - невже оті декілька кадрів вартують життя молодих людей? Київ, міст Метро", - дивуються автори відео.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

«На роботу їдуть в карантин», «Коли тобі не дісталась перепустка», «Просто! Пропусків у них немає!», - жартують інші громадяни.

Нагадаємо, раніше У Києві малолітки-зацепери показали чудеса дурості, електричка ахнула: "злазь!"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Зайці-зацепери: Дніпровські школярі осідлали тролейбус, щоб не платити за проїзд, - екстремальні кадри

Також Знай.ua писав, що Харківський ромео влаштував дике побачення в електричці: любов - в обмін на смартфон.