У п'ятницю, 9 квітня, моторошна пожежа охопила квартиру на київській Троєщині. Двоє дітей по суті опинилися у вогняній пастці на 14 поверсі.

Відео, зроблене очевидцем, публікує Facebook-спільнота "dtp.kiev.ua".

Коли пожежні дісталися до помешкання, діти вже знаходилися у критичному стані. На щастя, рятувальникам вдалося відновти дихання постраждалих, поки чекали швидку допомогу. Спойлер: швидка не приїхала.

"Пожежа в квартирі. Деснянський район, вул. М.Цвітаєвої, 10/87. Особовим складом були проведені реанімаційні заходи, дихання в дітей відновлено. Швидка не прибула", - йдеться в описі до відео.

Раніше у Києві ексдепутат підпалив квартиру з дружиною і дітьми. Правоохоронці прибули до квартири в будинку на Героїв Оборони, 10. Поки вони їхали, надійшло повідомлення ще й про пожежу за тією ж адресою. Однак, прибувши на місце події, правоохоронці виявили місцевих мешканців, які поскаржилися на п’яного чоловіка: він приїхав на автомобілі Bentley та вчинив підпал квартири, розташованої на 16-ому поверсі.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, на Донбас завезли потужну техніку радіаційної та хімічної розвідки.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні почали чергувати медики на вертольотах.

Також портал Знай.uа писав, що захисники помітили на Донбасі нові об'єкти бойовиків.