Молода дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова останнім часом активно взялася за розвиток свого блогу. Дівчина вже має майже 70 тисяч підписників.
Саме тому Катерина часто публікує в Instagram нові світлини та ділиться подробицями з життя та своєї вагітності. До того ж у розділі stories Катерина показує своє повсякденне життя і ділиться з підписниками ледь не всім.

Скріншот stories
Скріншот stories

Так, цього разу Катерина показала, як її чоловік Віктор Павлік допомагає їй по дому. Дівчина має вже скоро народити, тому самостійно не може впоратися з усіма домашніми справами. У такі моменти на допомогу їй приходить чоловік.

Скріншот stories
Скріншот stories

Реп'яхова показала у stories, як Віктор Павлік виносить з дому сміття. При цьому дівчина відмітила, що навіть у такі короткі миті розставання з чоловіком сумує за ним.

Скріншот stories
Скріншот stories

"Уже сумую", - так Катерина Реп'яхова підписала опубліковані в stories кадри.

Нагадаємо, що вагітна дружина Віктора Павлика Катя Реп'яхова загуляла по ресторанах, забувши про карантин: "ніби не в Україні".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Віктор Павлік заявив, що в старості його буде утримувати Молода дружина.

Також Знай.ua писав, що Катерина Реп'яхова показала турботу Віктора Паліка. Це ліки, які Віктор Павлік купив для своїх дітей і онуків коли був на відпочинку в Єгипті і зараз вони знадобилися.