Відома китайська акторка розповіла про кошмар, який стався із нею внаслідок пластичної операції та оприлюднила страхітливі фото почорнілого носа.

Про це Гао Лю розповіла в популярній китайській соцмережі Sina Weibo, де у неї 5 млн підписників.

Дівчина каже, що зважилась на ринопластику, оскільки думала, що це допоможе їй в кар'єрі і хотіла зробити своє обличчя більш привабливим для камер.

"Операція тривала чотири години. Я думала, що стану привабливішою. І не очікувала, що ці чотири години стануть початком кошмару", - розповідає Гао Лю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Після операції дівчина відчула в носі "подразнення і свербіння", а потім виявилося, що там хронічна інфекція. Лікарі в свою чергу обіцяли, що акторка зможе повернутись до роботи в грудні-січні.

"Шкіра на кінчику носа ... почорніла, а потім почався некроз", - розповіла Лю, додавши, що у неї навіть були думки про самогубство.

Покалічена невдалою пластикою красуня два місяці провела в лікарні та втратила контракти на 62 тисячі доларів США.

Повторну операцію, щоб відновити ніс і повернути колишню зовнішність, можна зробити не раніше, ніж через рік, бідкається акторка.

Раніше повідомляли, модель плюс-сайз Джоджо Бейбі в крихітному бікіні пригрозилася відрізати свою головну принадність.

Як повідомляв Знай.uа, модель плюс-сайз Джоджо Бейбі пограла з пухнастою малятком на ліжку: залишилася лише в трусиках.

Знай.uа писав, російська Кардашьян закликала розглянути її пишні "арбузики" якомога ближче і розкрила боді.