Київська влада оголосила повний локдаун з 5 по 16 квітня - разом з цим гостро постало питання щодо міжміського сполучення, адже тисячі українців щодня добираються на роботу в столицю.

Локдаун в Києві, фото РБК-Україна
Локдаун в Києві, фото РБК-Україна

Чи буде курсувати міжміський транспорт, розповів перший заступник голови КМДА Микола Поворозник у коментарі для ЗМІ.

"Громадський транспорт у Києві на період локдауну працюватиме лише за спеціальними перепустками. До роботи зможуть дістатися медики, поліцейські, працівники комунальних служб та важливих державних об'єктів. Що ж стосується міжміського сполучення - такий транспорт працюватиме без змін у тому ж режимі, що і раніше", - наголосив чиновник.

КМДА, фото Wikimedia Commons
КМДА, фото Wikimedia Commons

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Поворозник відзначив, що сподівається на відповідальність громадян і просить без зайвої потреби не користуватися транспортом.

"Київ-це гігантський транзитний пункт. І обмежити пересування громадян просто неможливо. Для цього потрібно закривати всю країну, щоб ніхто нікуди не їздив і не виїжджав", – підкреслив заступник голови КМДА.

Він додав, що наразі ведуться переговори з приватними маршрутками, щоб вони продовжували працювати в період з 5 по 16 квітня.

Нагадаємо, проїзд у Києві подорожчає вже найближчим часом. Про це стало відомо з повідомлення глави компанії «ТРАНСГРУП» Володимира Назаренка під час онлайн-конференції.

Як повідомляв Знай.uа, страховка і доходи: українським пенсіонерам показали, як рахуватимуть нові виплати.

Знай.uа писав, "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики.