Нещодавно у Києві трапився інцидент, який спричинив гостру суперечку у соціальних мережах. У центрі події знову опинився водій маршрутки.

Як розповідають свідки, на одній із зупинок водій 542 маршрутки у Києві відмовився відчиняти двері чоловікові з маленькою дитиною та візочком. Трапилося це неподалік станції метро "Осокорки".

[embed]https://www.facebook.com/PoznyakiOsokorkiHarkovsky/posts/2238552779517737?__xts__

Як пояснили у Facebook на сторінці спільноти "Позняки. Осокорки. Харківський", водій не захотів пасажиру з дитиною та візочком відкривати двері, адже замість нього він міг взяти ще кілька осіб.

Деякі користувачі соціальної мережі прокоментували інцидент та написали, що водій завжди поводився дуже адекватно і нічого подібного з ними на цьому маршруті ніколи не траплялося.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше ми писали, що киянам показали, який насправді сервіс по-українськи вони отримують за свої кровні гроші. Водій київської маршрутки наплював не тільки на репутацію, але і тих, кого повинен перевозити. І краще б він наплював, а не помочився. Але його зняли уважні перехожі.

Водій маршрутки у Києві вирішив не мерзнути зайвий раз на вулиці і тому в морозний день справляє малу нужду прямо у салоні мікроавтобуса.

Нагадаємо, у Києві на вулиці Народного ополчення в напрямку Севастопольської площі провалилася частина дороги. Величезних розмірів прірва утворилась просто посеред дороги.

Як повідомляв портал "Знай.uа": працівниця кафе у Києві на прохання відвідувача відмовилася вимикати російську музику та заявила, що ненавидить українську.

Також "Знай.uа" писав, що українські перевізники змушені йти на кардинальні заходи. Вони відмовляються їхати в рейси з очевидної причини – жахливий стан доріг. Ще кілька таких рейсів - і знову на СТО, ніяких грошей не вистачить.