Киян позбавлять від дорожніх "мук" котитися зі швидкістю 50 км/год - вже з 1 квітня у окремих районах столиці можна розганяти автівку до 80 км/год.

Про це повідомляють у КМДА і просять водіїв бути уважними на дорозі та врахувати зміни.

"З четверга, 1 квітня, столичним водіям дозволять їздити швидше на семи вулицях Києва. Пов'язано це із закінченням зимового сезону", - йдеться у повідомленні.

Експерти прогнозують, що такий дозвіл позитивно вплине на дорожню ситуацію в столиці і заторів стане менше.

затор у Києві, скрін з відео
затор у Києві, скрін з відео

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

КП "Центр організації дорожнього руху" вже демонтує тимчасові знаки обмеження швидкості, які були встановлені на осінь і зиму, і готуються обладнати нові.

Однак цей дозвіл стосується лише деяких районів Києва.

Стане легще водіям Печерського і Голосіївського районів, так як тепер можна буде швидше їздити по Наддніпрянському шосе, Набережному шосе (від Поштової площі до Наддніпрянського шосе), Столичному шосе (до вулиці Академіка Заболотного) і по вулиці Саперно-Слобідській (від вулиці Миколи Грінченка до південного моста).

Під дозвіл потрапили і кілька дорожніх ділянок Дарницького, Подільського та Дніпровського районів. Так, до 80 км / год можна буде розігнатися на проспекті Шухевича (від північного мосту до вулиці О.Бальзака), вулиці Набережно-Рибальській (від Гаванського мосту до вулиці Електриків) і на проспекті Бажана (від Південного мостового переходу до Харківської площі).

Нагадаємо, раніше Кличко відправить маленьких киян до школи, але не всіх

Як повідомляє портал «Знай.иа» Локдаун накрутить тарифи в київських маршрутках: готуйте 10 гривень

Також «Знай.иа " писав, що У Києві розлючений натовп ледь не розірвав кондуктора тролейбуса- " чому без маски?!"