Новина про подорожчання маршруток наробила чималого галасу в Києві - розлючені містяни в один голос твердили, що у разі підвищення тарифу співвідношення "ціна-якість" зовсім не будуть відповідати один одному. Натомість маршрутники вимагали підвищення з урахуванням локдаунних обмежень, оскільки в таких умовах даний вид транспорту стає збитковим.

маршрутка / скріншот з відео
маршрутка / скріншот з відео

Всі крапки над "і" поставили у Асоціації перевізників - там днями заявили, що поки що тарифи на проїзд у київських маршрутках підвищувати не будуть. Тобто кияни і далі платитимуть 8 гривень.

Про це повідомив голова Асоціації перевізників Києва та Київської області Ігор Мойсеєнко. За його словами, компромісу з перевізниками вдалося досягти шляхом тривалих переговорів, які виявилися продуктивними для усіх сторін. Наразі маршрутники згодні на деяких час відтермінувати подорожчання.

Разом з тим чиновники КМДА організувати круглий стіл з маршрутниками – він відбудеться на цьому тижні. Спільними зусиллями вони мають намір намітити подальший план дій, який стосується цього виду громадського транспорту столиці.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Влада пішла нам назустріч і готова нас вислухати наступного тижня. Тому здорожчання переноситься", – відзначив Ігор Мойсеєнко.

Нагадаємо, раніше Кличко відправить маленьких киян до школи, але не всіх

Як повідомляє портал «Знай.иа» Локдаун накрутить тарифи в київських маршрутках: готуйте 10 гривень

Також «Знай.иа " писав, що У Києві розлючений натовп ледь не розірвав кондуктора тролейбуса- " чому без маски?!"