Транспорт у Києві під час посиленого карантину працює зі значними обмеженнями. До салонів тролейбусів, трамваїв і навіть маршруток дозволено впускати пасажирів за кількістю половини від сидячих місць.

Про це пишуть у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Так працює громадський транспорт в карантин. Цікаво, для кого ця імітація роботи? Людина зняла відео, чекаючи автобус на першій після початку маршруту зупинці, зміг сісти тільки в одинадцятий за рахунком автобус! Фактично 99-й маршрут перетворився в шаттл-експрес «Площа Шевченка-Метро Мінська», без зупинок», - пишуть під опублікованим відео його автори.

«Пропустити 11 (Карл!) автобусів і продовжувати стояти і знімати відео - це неймовірна стриманість. Ні, щоб шукати варіанти інших маршрутів, врешті-решт піти на кінцеву... ні ... ми не шукаємо легких шляхів», - не розуміють автора кияни.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

«Що заважає одну зупинку до кінцевої пройтися і зайняти чергу?», - дивуються інші.

«Найприкріше, що скористатися не можеш, а з податків компенсацію їм кинуть, ось де справедливість?», «Я сьогодні сіла тільки в четвертий на площі, людей багато було в черзі», - зазначають інші коментатори.

Нагадаємо, раніше Кличко відправить маленьких киян до школи, але не всіх

Як повідомляє портал «Знай.иа» Локдаун накрутить тарифи в київських маршрутках: готуйте 10 гривень

Також «Знай.иа " писав, що У Києві розлючений натовп ледь не розірвав кондуктора тролейбуса- " чому без маски?!"