В Києві розробили чат-бота BUS115 - він допомогає дізнаватись час очікування громадського транспорту на зупинці.

Чат-бот працює в Facebook Messenger і Telegram. Про це пише The Village Україна.

Для того, щоб скористуватись чат-ботом, потрібно написати назву вулиці чи місце зупинки, і він запропонує варіанти напрямів руху. Далі потрібно обрати потрібний автобус, тролейбус чи маршрутку і можна дізнатись за скільки хвилин транспорт буде на місці.

Бот працює з офіційним розкладом міського транспорту. Також використовує інформацію з GPS-трекерів, які встановлені на деяких транспортних засобах. Розробив чат-бот киянин Максим Белушкін.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Івано-Франківськ потрясла страшна ДТП, в якому взяла участь машина Укрпошти. Авто мчало на високій швидкості і збило хлопця, який переходив пішохідний перехід. Потерпілий, перебуваючи стані шоку, зумів швидко встати і зійти з дороги. Водій же потерпілому не допоміг і вважав за краще скоріше виїхати з місця події. Однак, поліція все ж знайшла винуватця. Провівши алкотест, в крові водія виявлено 0,37 проміле. Потерпілий перебуває в лікарні, триває слідство.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві пасажири випадково застали водія маршрутки за досить дивним заняттям. Чоловік, навіть не соромлячись, справляв нужду прямо в салоні, чим викликав гнів очевидців. "Щоб не відморозити собі чоловічу гордість, водій маршрутки 439 тупо справляє нужду в салоні на кінцевій. Приємною поїздки, пасажири", - йдеться в повідомленні.

Також "Знай.ua" писав, що у Харкові загорівся тролебус з людьми. Пожежа почалася на просто на ходу транспортного засобу. Інцидент стався в районі на вулиці Гвардійців Широнінців. На щастя, в результаті ніхто не постраждав. Очевидці інциденту відзначають, що іскри під час виникнення пожежі всередині салону сипалися на людей.