Транспорт у Києві під час локдауну працює зі значними обмеженнями – салони заповнюють сидячими пасажирами лише на половину. Однак їхати треба всім, і це штовхає деяких киян на необдумані вчинки.

Про це пишуть у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Коли діють обмеження, а їхати дуже потрібно. P.S: дуже не радимо так робити», - пишуть під опублікованим відео його автори. На кадрах зйомки – чоловік, який не потрапив до салону тролейбуса, і вирішив проїхатися «зайцем» - зачепившись за транспортний засіб ззаду.

«Зараз "елітні місця"! В 80-90-х роках була в трамваях тільки "ковбаса". В тролейбусах трохи інше», «Сподіваюся, в масці», «Вакцина індійська, і поїздки скоро будуть, як в Індії (на підніжках і дахах)», - коментують побачене містяни.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Додамо, що пересуватися таким чином дорогами дуже небезпечно для життя, тож не варто пробувати повторювати те, що скоїв відчайдушний громадянин на відео.

Нагадаємо, раніше Кличко відправить маленьких киян до школи, але не всіх

Як повідомляє портал «Знай.uа» Локдаун накрутить тарифи в київських маршрутках: готуйте 10 гривень

Також «Знай.uа " писав, що У Києві розлючений натовп ледь не розірвав кондуктора тролейбуса- " чому без маски?!"