У суботу, 23 березня в Києві відбулася серйозна аварія. Два легкових автомобілі зіткнулися на великій швидкості. Про це повідомляє Інформатор.

У Києві на перехресті проспекту Перемоги та вулиці Гарматній зіткнулося два Peugeot. Один з автомобілів перекинувся на бік.

Повідомляється, що обидва водія виявилися таксистами.

Один з водіїв, чиє авто перекинулося, розповів, що повертав з проспекту на вулицю Гарматну на зелений сигнал світлофора. Чоловік стверджує, що інше авто, Peugeot 301 їхав в сторону центру на величезній швидкості влетів йому в бік. Він навіть не намагався загальмувати. Від удару машина вилетіла на тротуар і перекинулася.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Водій, який в'їхав на швидкості в Peugeot, в результаті аварії зламав ногу. Його пасажир також отримав травми, однак від госпіталізації відмовився.

Крім того, серйозну травму ноги і тазу отримала пасажирка перевернутої машини. Її з місця аварії забрала швидка допомога.

На даний момент правоохоронні органи з'ясовують обставини ДТП.

Раніше повідомлялося, що в ніч з 22 на 23 березня стався жахливий інцидент. Відомо, що в результаті жорсткого конфлікту центральні вулиці Києва почули звуки стрілянини.

Нагадаємо, моторошне ПП в метро потрясло Київ. Ранок у столичному метро обернулося трагедією.

Як повідомляв Знай. ua, у центрі Києва неадекват відкрив вогонь по перехожих після потрійного ДТП. У центрі Києва один з чоловіків дістав пістолет і почав стріляти.

Знай. ua писав, що постраждала під колесами маршрутки розповіла жахливі подробиці. За словами очевидців, маршрутник після наїзду на людей навіть не пригальмував.