У Києві в Шевченківському районі на перехресті вулиць Олени Теліги та Дорогожицької стався масштабний дорожній інцидент, в якому взяла участь маршрутка і три легковики. У результаті жахливої автотрощі до лікарні госпіталізували чотири людини, один з них - у важкому стані. У мережі з'явилося епічне відео моменту дорожньо-транспортної пригоди, яке зняли камери спостереження.

Кермувальник автомобіля Chevrolet втратив керування та влетів у задню частину маршрутки. Після цього автомобіль розвернуло на 180 градусів, після чого тут же спалахнув вогнем.

Аварія сталася 18 березня близько 18:03. Відео про це оприлюднили на youtube-каналі dtp.kiev.ua. Медики терміново госпіталізували безліч потерпілих, а водія довелося буквально вирізати із пошкодженого автомобіля.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На відео чітко видно, як Chevrolet на шаленій швидкості наближається до перехрестя. Перед перетином вулиць він чіпляє Fiat, потім Mitsubishi і врізався в маршрутне таксі "Богдан".

Після аварії загорівся Chevrolet. На щастя, водії, що проїжджали повз, відразу відреагували на спалах і самостійно до прибуття рятувальників ДержНС загасили полум'я самостійно за допомогою вогнегасників.

Однак, щоб витягти постраждалого водія, знадобився спеціальний інструмент рятувальників.

В Киеве на Телиги Chevrolet протаранил две легковушки и автобус: появилось видео момента аварии В Шевченковском районе Киева на пересечении улиц Елены Телиги и Дорогожицкой произошло масштабное ДТП. В результате аварии в больницу госпитализировали четыре человека, один из них в тяжелом состоянии. В сети появилось видео момента ДТП, которое засняли камеры наблюдения. Авария случилась 18 марта около 18:03. Об этом Информатору стало известно на месте происшествия. На видео отчетливо видно, как Chevrolet на высокой скорости приближается к перекрестку. Перед пересечением улиц он цепляет Fiat, потом Mitsubishi и врезается в маршрутное такси «Богдан». После аварии Chevrolet загорелся. К счастью, очевидцы ликвидировали возгорание и не дали огню распространится. Однако, чтобы извлечь пострадавшего водителя понадобился специальный инструмент спасателей. Стоит отметить, что стрелка на спидометре Chevrolet замерла на отметке 160 километров/час. В больницу с незначительными травмами попали три пассажира маршрутки, а водитель Chevrolet госпитализирован в тяжелом состоянии. https://youtu.be/mmmTBSn9ZCk https://kiev.informator.ua/2019/03/20/v-kieve-na-teligi-chevrolet-protaranil-dve-legkovushki-i-avtobus-poyavilos-video-momenta-avarii/?utm_source=telegram&utm_medium=cpc&utm_campaign=informator

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Dinsdag 19 maart 2019

Варто відзначити, що стрілка на спідометрі Chevrolet завмерла на позначці 160 кілометрів/годину. У лікарні з незначними травмами потрапили три пасажири маршрутки, а сам кермувальник Chevrolet госпіталізований у важкому стані.

Нагадаємо, у Києві некерована іномарка розтрощила два авто і спалахнула, як факел: водій горів живцем.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", У Києві Skoda і Daewoo потрапили в смертельну ДТП, постраждала дитина: перші кадри

Також "Знай.ua" писав про те, що У Харкові поліцейська влаштувала смертельну ДТП: медики рятували до останнього