У Києві на вихідних 23-24 березня громадський транспорт частково змінить свою роботу. Це буде пов'язано з проведенням продуктових ярмарків. Про це повідомляють на офіційному сайті КП "Київпастранс".

На час ярмарку в столиці 4 маршрути транспорту (3 автобуси і тролейбус) тимчасово змінювати трасування. Продавати їжу будуть на вулицях Йорданській, Сержа Лифаря і Татарській.

Тимчасово рух громадського транспорту буде здійснюватися по наступних вулицях:

  • Тролейбус №34: вулиця Північна — проспект Героїв Сталінграду (з заїздом на станцію метро "Мінська") — проспект Степана Бандери. Таким чином, тролейбуси будуть їздити за скороченим маршрутом, не доїжджаючи постійної кінцевої зупинки на станції метро "Почайна";
  • Автобус №31 буде їздити власним маршрутом від станції метро "Політехнічний інститут" до вулиці Нагірній, однак без заїзду на Татарський провулок;
  • Автобус №61 буде об'їжджати шматок своєї траси по вулиці Сержа Лифаря по проспекту Володимира Маяковського — вулиці Марини Цвєтаєвої — вулиці Оноре де Бальзака;
  • Автобус №98 буде об'їжджати шматок своєї траси по вулиці Сержа Лифаря по вулиці Марини Цвєтаєвої та проспекту Володимира Маяковського.

Крім того, в суботу, 30 березня буде обмежено рух транспорту на Софійській площі в Києві та на прилеглих вулицях. Станеться це у зв'язку з відкриттям фестивалю Французька весна в Україні.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

З 19:00 до 23:00 суботи, 30 березня заборонять рух усіх видів транспорту на вулицях Софійській, Малій Житомирській, Володимирській (від вулиці Ірининській до вулиці Великій Житомирській) та в провулку Рильського.

Нагадаємо, у центрі Києва обмежать рух транспорту. В роботу наземного транспорту будуть внесені зміни.

Як повідомляв Знай. ua, у Києві хочуть зробити мега-парк краще, ніж у Парижі. Ескізи 19 дивовижних локацій розробляв відомий український скульптор.

Знай. ua писав, що в Укрзалізниці анонсували масштабну перебудову київського вокзалу. Керівник державної компанії Євген Кравцов показав проект реконструкції.