Резонансна промова начальника столичної патрульної поліції Юрія Зозулі, який напідпитку виступив перед колегами зі сцени нічного клубу, й досі обговорюється у соцмережах та серед киян. Відео, зняте на корпоративі, де Юрій Зозуля звертається до підлеглих із нецензурними словами, розлетілося інтернетом за лічені години – тисячі людей були обурені такою поведінкою. Про необхідність покарання керівника київської патрульної поліції заговорили і депутати Київради. Що саме вони пропонують, дізнавалися Знай.ua.

За нове "гасло" – відповідне покарання

Ця тема була піднята під час засідання Постійної комісії Київради з питань дотримання законності, правопорядку та запобігання корупції КМДА.

"Ви вважаєте прийнятним, коли начальник патрульної поліції може, напившись, залізти на сцену і матюкатися? І проголосити нове гасло поліції? Я думаю, що, можливо, потрібно звернутися до керівництва із поясненнями? Може, вони не бачили цього чи як виходить?", – звернувся депутат Київради Юрій Сиротюк до керівника профільного Управління.

Втім, на всі ці гострі запитання члени комісії почули досить стриману відповідь.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Ми, як управління, відповідальне виключно за муніципальну безпеку, не маємо підстав втручатися в кадрову політику правоохоронних органів", – відповів начальник Управління з питань взаємодії з правоохоронними органами по забезпеченню правопорядку та муніципальної безпеки КМДА Олег Куявський.

За "пи…дець" – жодної догани?

Як повідомляли Знай.ua, ця гучна промова прозвучала на початку січня – в одному зі столичних нічних клубів.

"Нам не вистачає сил, досвіду, терпіння, грошей. Нам не вистачає всього. Але ми повинні продовжувати все це робити. Тому що, як тільки ми перестанемо це робити, в країні настане просто п...дець, просто ср...ка величезна, як тільки патрульні, особливо в Києві, підуть з вулиць", – повідомив зі сцени Юрій Зозуля.

Один из наших хейтеров, Юра Зозуля, справедливо вещает о патрульной полиции Киева:) Присоединюсь к тосту Кстати, хейтеры, где вы все, я как раз патроны зарядил с пулями 39 грамм, можно на слона ходить, жду:)

Geplaatst door Влад Антонов op Woensdag 2 januari 2019

"Ми не почули жодних висновків з цього питання. Чи винесли догану, чи відсторонено його? Чи це така нова "форма" поліції – напитися, матюкатися?", – підкреслив депутат Київради Юрій Сиротюк.

На засіданні також був присутній заступник начальника Головного управління Нацполіції у м. Києві Віктор Нечитайло, але він від коментаря утримався. При цьому, він записав відповідний коментар в особистому блокноті і повідомив, що в найближчому майбутньому на звітному виступі щодо криміногенної ситуації по кожному з районів міста це питання буде також обговорено.

Тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.

Раніше Знай.ua писав, що столиця потопає в наркотиках, авто крадуть масово: Нацполіція розповіла про головні проблеми Києва.

Також Знай.ua повідомляв, що війна за столичні парки триває: утиск владою, судові розбірки та сутички з тітушками.