У Києві заміновано популярний ТРЦ "Магелан". Про це пише Київ Оперативний.

Повідомляється, що усіх відвідувачів попросили вийти з будівлі.

"ТРЦ "Магелан" заміновано. Всіх попросили покинути будівлю. Біля ТРЦ швидка, поліція, пожежна та вибухотехнічна служба. Перевіряють будівлю", - сказано у повідомленні.

Подробиці з'ясовують.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, у суботу, 12 січня, в столичному ТРЦ Мармелад, розташованому на вулиці Борщагівська, 154, прогримів потужний вибух. Повідомляється, що на момент вибуху в приміщенні знаходилися будівельники.

Пригода сталася близько 12:00, коли на телефон чергової частини поліції надійшов дзвінок з інформацією про вибух, про що повідомляє Інформатор з місця події.

Згідно з попередньою інформацією, причиною вибуху стала димова шашка. Один з працівників будівельної бригади, які виконувала роботи в офісному приміщенні на третьому поверсі, зібрався з її допомогою перевірити пожежну безпеку. В результаті шашка вибухнула прямо у нього в руках, пошкодивши при цьому кисть. Прибулі на місце події медики надали допомогу і госпіталізували потерпілого.

В даний момент на території ТРЦ Мармелад працюють правоохоронці, пожежники і медики, слідчо-оперативна група. При цьому для відвідування закриті два останніх поверхи, однак в іншому торговий центр працює в штатному режимі.

Ми писали, що у Харкові невідомий вранці понеділка, 14 січня, подзвонив в поліцію і повідомив про замінування однієї з елітних шкіл: гімназія №163, що на вулиці Луї Пастера, 330, скасувала заняття, на місці працюють правоохоронці та вибухотехніки. Фахівці досліджують будівлю та територію школи в пошуках небезпечної вибухівки, пише місцеве видання "Місто Х", що висвітлює події в Харкові. Є надія на те, що цей дзвінок – звичайне хуліганство, яких багато, і що школярі зможуть незабаром повернутися до занять.

Нагадаємо, автомобіль протаранив міжнародний аеропорт: десятки рейсів скасовані, сотні пасажирів опинилися в пастці.

Як повідомляв Знай.uа, неадекватний іноземець накинувся на голову ОУН/УПА: зламана щелепа, забій головного мозку, крововилив.

Знай.uа писав, в Парижі "жовті жилети" зчепилися з поліцією і влаштували справжнісіньке пекло.