У середу, 28 листопада, в Києві ТРЦ Ocean Plaza був узятий націоналістичною організацією "Сокіл" під "мирний контроль". Про це стало відомо завдяки повідомленням організації в соцмережі Facebook.

"28 листопада 2018 року понад 200 патріотів-націоналістів, членів організацій "Сокіл" та інших мирних зайшли в торговий центр Ocean Plaza, який належить російському олігарху Ротенбергу, соратнику Путіна", — йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Пізніше з'явилися знімки і подробиці "захоплення" ТРЦ. Повідомляється, що в торговому центрі через події оголосили евакуацію.

"Охорона кричала з матами, деяким було весело, деякі тікали в паніці. Все в диму, всі тікають", - розповіли очевидці.

Варто нагадати, що в українській столиці 27 листопада з раннього ранку під будівлею ТРЦ Ocean Plaza представники націоналістичних організацій влаштували нову акції протесту. Так, активісти принесли під вхід торгового центру шини і палять фаєри, а також молоді люди прикрасили вікна будівлі фарбою. Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

Відомо, що під будівлею торгового центру знаходяться півсотні людей. Багато з них - це представники організації "Сокіл".

Раніше повідомлялося, що в понеділок, 26 листопада, близько 17:00 невідомі закидали ТРЦ Ocean Plaza димовими шашками, в результаті чого всі відвідувачі і працівники торгового центру були терміново евакуйовані.

З'явилася інформація про те, що це зробили радикальні активісти, які раніше вже влаштовували акції протесту під Ocean Plaza з фаєрами і балончиками.

Тоді націоналістичні організації "Січ" і "Сокіл" протестували проти російського бізнесу в Україні. Вони оточили будівлю ТЦ, запалили фаєри, а двері та вікна "OceanPlaza" обклеїли наклейками і розмалювали фарбою з балончиків.

Нагадаємо, великий київський ТРЦ перейде в руки закордонних компаній.

Як раніше повідомляв Знай.uа відомий ТРЦ Києва захопили.

Також раніше портал Знай.uа повідомляв, що в Україні палять російські банки.