Довгоочікуваний єдиний електронний квиток, презентація якого мала відбутися вранці 26 грудня, киянам поки так і не судилося побачити. За кілька хвилин до початку заходу прес-служба КМДА повідомила про відміну офіційної презентації. Чому саме, дізнавалися Знай.ua.

Чекати доведеться до кінця зимових свят

Популярний та вже роками діючий єдиний електронний квиток на всі види громадського транспорту давно відомий у країнах Європи. Та, схоже, цей європейський "стандарт", який мер столиці Віталій Кличко обіцяв ввести ще на початку осені, знову віддалився від мешканців столиці.

Столична преса, що зібралася на презентацію довгоочікуваної новинки, була ошелешена повідомленням про її відміну. А щоб оминути масового обурення з боку ЗМІ, прес-служба КМДА запропонувала прослухати звіт генерального директора "Київатодору" про прибирання снігу.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Стало відомо, що несподівано виникли технічні недопрацювання, тож презентація Автоматизованої системи обліку оплати проїзду у міському пасажирському транспорті Києва відбудеться пізніше. Коли саме, поки що невідомо", – повідомили в прес-службі КМДА.

Як зазначили в прес-службі КМДА, дату презентації повідомлять після зимових свят.

Раніше Знай.ua писали про витрачені мільйони на святкування Нового року у той час, як столиця на межі комунальної "прірви": що можна було б зробити на ці кошти.

Також Знай.ua повідомляли про те, що киянину світить тюрма за невдалий жарт у перукарні.