В українському супермаркеті відбулась незвичайна подія - у жінки почалися перейми просто в торговому залі. Пологи у жінки довелось прийняти співробітниці магазину.

Такі незвичні пологи пройшли в одному із супермаркетів Хмельницького. Про це повідомляє today.ua.

У жінки просто посеред торгового залу почалися перейми. Поки машина швидкої їхала на виклик, працівники супермаркету відвезли породіллю в менш людне приміщення.

Серед персоналу магазину виявилася жінка, яка закінчила курси акушерства. Вона, не вагаючись, запропонувала свою допомогу і вже через 15 хвилин на світ з’явився маленький Ігор – дев’ята дитина хмельничанки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Хлопчик народився абсолютно здоровим, вага малюка - 3,5 кг, зріст - 52 см. Він є дев'ятою дитиною в сім'ї і шостим сином щасливої матусі.

Як розповіла породілля, вона абсолютно не очікувала, що усе станеться так швидко. До супермаркету вона приїхала з чоловіком і дитиною, щоб купити продукти.

Хлопчик народився на 39-му тижні вагітності. Лікарі пологового відділення Хмельницької центральної районної лікарні, куди доправили матір з малюком, кажуть: стан породіллі і немовляти задовільний.

Нагадаємо, 22-річна мати показала, як акушери знущаються над молодими породіллями.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Харківщині породілля три дні пролежала в лікарні і в результаті втратила дитину через халатність лікарів

Також Знай.ua писав, у Києві сталася страшна трагедія - з вікна п'ятого поверху пологового будинку викинулася породілля 1986 року народження. Нажаль, молода жінка розбилася на смерть.