В українській столиці сталася страшна трагедія. З'явилася інформація, що з вікна п'ятого поверху київського пологового будинку на вулиці Багговутівській 1, викинулася породілля 1986 року народження. Нажаль, дівчина розбилася на смерть.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

Так, попередня причина - післяпологова депресія. З'явилася інформація, що кілька днів тому жінка народила двійню.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в рамках ініціативи Кабміну понад 9 тисяч українських породіль отримали так звані "бебі-бокси" для догляду за новонародженими. На одержання "пакета малюка" можуть розраховувати практично всі батьки. Про це розповіла в ефірі ObozTV керівник експертної групи директорату соціальних послуг Мінсоцполітики Оксана Сулима.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Так Оксана Сулима зазначила, що допомогу для немовляти можна отримати після народження дитини, але не пізніше, ніж через 30 днів після цієї дати. Також експерт нагадала, що передбачено правилами, під час виписки з пологового будинку мама з дитиною отримують пакет малюка.

Варто нагадати, що на Харківщині породілля три дні пролежала в лікарні і в результаті втратила дитину через недбалість лікарів. Зараз вже відомо, що інцидент стався в місті Дергачі на Харківщині. Відомо, що місцева жителька звернулася до пологового будинку ще 10 жовтня і пройшла всі необхідні обстеження. Однак вже 11-го в неї почалися перейми, саме в названий лікарями термін. У той же момент жінка викликала швидку і потрапила в пологовий будинок, однак завідувач вирішив, що ще зарано.

Нагадаємо, Сєров написав заяву на вагітну від нього дівчину.

Як повідомляв Знай.uа Тодоренко народить у прямому ефірі: відео.

Знай.uа писав, лікарі зробили все можливе: у Миколаєві померло підкинуте під лікарню немовля.