У Києві на декількох станціях метро заробили перші банкомати і термінали. Про це розповіли в прес-службі "Київського метрополітену".

"ПриватБанк запустив свої банкомати і термінали самообслуговування в холах центральних станцій київського метро: "Хрещатик", "Театральна" і "Арсенальна". Сьогодні на цих станціях працюють банкомати Приватбанку і 9 терміналів самообслуговування, які дозволяють робити платежі і будь-які інші банківські операції", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що незабаром ще 52 банкомати і 149 терміналів самообслуговування зароблять на 47 станціях метро.

"Пасажири столичного метро отримали довгоочікувану можливість користуватися банківськими послугами по дорозі на роботу або додому. Незважаючи на те, що реалізація цього потрібного людям проекту через технічні труднощі тривала більше року, ми разом з керівництвом метрополітену сподіваємося завершити обладнання банківськими комплексами всіх найбільших станцій підземки до Нового року", - заявив керівник напрямку "Роздрібний бізнес" Приватбанку Олексій Шабан.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Друзі! На станціях метро запрацювали банкомати! *** ПриватБанк запустив свої банкомати та термінали самообслуговування в...

Geplaatst door КП "Київський метрополітен" op Woensdag 12 december 2018

Раніше ми писали, що в українській столиці 12 грудня підземка буде працювати на годину довше. Всьому причиною матч великого футболу, який пройде на НСК Олімпійський.

Крім цього, станція метро "Олімпійська" з 21 до 22 не буде працювати, "Площа Льва Толстого" закривається на вхід, "Палац спорту" закривається на вихід. Після 23:00 також можливе обмеження входу на ці станції. Варто нагадати той факт, що 12 грудня у столиці на НСК "Олімпійський" відбудеться матч "Шахтар" – "Ліон".

Також ми повідомляли, що фонд гарантування вкладів фізичних осіб відмовився від проведення конкурсу з вибору приймаючого банка для визнаного неплатоспроможним акціонерного товариства "ВТБ Банк".

Нагадаємо, київське метро продовжить роботу на годину.

Раніше Знай.uа писав про те, що ПриватБанк хоче скоротити до мінімуму обсяги валютних депозитів.

Знай.uа повідомляв, що днями в одному з торгових центрів Києва був зафіксований шахрайський інцидент з банкоматом.