Загалом, цього року у Києві буде облаштовано 3 новорічних локації. Одна з них – на Софійській площі, друга – на Контрактовій площі, а третє розміститься на Лівому березі Дніпра. Поява одразу трійці головних святкових зон країни відбудеться вперше в столиці. На прес-брифінг за участі головних організаторів свята, що відбувся 4 грудня, Знай.ua дізнався цікавих подробиць щодо однієї із них.

На мешканців Лівобережного Києва очікує подвійний сюрприз.

"Новинкою цього року стане розміщена на Лівому березі одна з головних новорічних локацій. Чого раніше не було", – повідомила директор Департаменту культури КМДА Діана Попова.

Розгорнеться "зимовий оазис" в Дніпровському районі. А в його облаштуванні візьме участь усім відомий український співак.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

"В підготовці новорічної локації безпосередню участь візьме Олег Скрипка. Результат має приємно вразити киян та гостей міста, оскільки разом зі своєю командою в рамках "Країни мрій" завжди робить щось неймовірне", – підкреслила директор Департаменту культури КМДА Діана Попова.

А розміщення "зіркового" витвору мистецтва планується в Міжнародному Виставковому Центрі.

Раніше Знай.ua писав про те, як прикрасять центр Києва до Нового року: дивозвірі, сніжинки-велетні та 90-метрова гірка.

Також Знай.ua писав про вихідні у січні 2019: скільки відпочинку матимемо на свята.