В українській столиці 27 листопада з раннього ранку під будівлею ТРЦ Ocean Plaza представники націоналістичних організацій влаштували нову акції протесту. Так, активісти принесли під вхід торгового центру шини і палять фаєри, а також молоді люди "прикрасили" вікна будівлі фарбою.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

Відомо, що під будівлею торгового центру знаходяться півсотні людей. Багато хто з них - це представники організації "Сокіл".

"Учасники акції принесли автомобільні покришки і склали їх перед центральним входом до ТРЦ. За словами протестувальників, вони зібралися під торговим центром, тому що він належить представникам РФ", - повідомляють журналісти.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також учасники мітингу прийшли до ТРЦ з фарбою. Вранці вони розмалювали головний вхід і скляні стіни написами "Геть московський бізнес", "Власність Росії", "Не купуй у Оушен Плаза".

Варто нагадати, що в понеділок, 26 листопада, близько 17:00 невідомі закидали ТРЦ Ocean Plaza димовими шашками, в результаті чого всі відвідувачі і працівники торгового центру були терміново евакуйовані.

З'явилася інформація про те, що це зробили радикальні активісти, які раніше вже влаштовували акції протесту під Ocean Plaza з фаєрами і балончиками. Тоді націоналістичні організації "Січ" і "Сокіл" протестували проти російського бізнесу в Україні. Вони оточили будівлю ТЦ, запалили фаєри, а двері та вікна "OceanPlaza" обклеїли наклейками і розмалювали фарбою з балончиків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що компаніям Dragon Capital Investments Limited (Нікосія, Кіпр) і The Goldman Sachs Group (США) антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив опосередковано придбати компанію Роялті-Рент. Про це повідомляє прес-служба АМКУ.

"Надано дозвіл компанії Dragon Capital Investments Limited (Нікосія, Кіпр) і The Goldman Sachs Group, Inc.(Нью-Йорк, США) на опосередковане придбання контролю над товариством з обмеженою відповідальністю Роялті-Рент (Київ)", — йдеться в повідомленні АМКУ.

Нагадаємо, в Україні закриють сотню популярних ТРЦ: названо повний список.

Як повідомляв Знай.uа жінка порізала собі вени посеред ТЦ.

Знай.uа писав, у Путіна порадили бідним кримчанам в усьому звинувачувати Україну.

Под ТРЦ Ocean Plaza принесли покрышки и разрисовали окна

Geplaatst door Информатор Киев op Maandag 26 november 2018