В неділю, 23 вересня, у Києві в черговий раз відзначатимуть День подяки, який за прогнозами відвідають більше ста тисяч людей! Жителі і гості Києва зберуться на головній площі столиці, щоб подякувати Богові за свою країну, за сім'ю, за урожай.

Свято подяки пройде на Хрещатику з 11:00 до 22:00. Про це повідомляють на сторінці заходу в Facebook.

Організатори свята оголосили учасників святкової програми. Головними хедлайнерами свята стануть голлівудський актор Стівен Болдвін, чемпіон світу з боксу Менні Пакьяо, мотиваційний спікер Нік Холл і екс-соліст групи Delirious Мартін Сміт.

У неділю на Хрещатику гостей чекають:

шоу скейтбордистів з США;
байкер-шоу;
спортивні змагання;
дитячі майданчики з надувними батутами;
фестиваль вуличної їжі;
фото-зони;
розіграші цінних призів;
виступи співаків, спортсменів та музикантів.

Ранкова програма з 11:00 до 13:00

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Жителі Києва можуть прийти на богослужіння подяки, під час якого виступлять проповідники і представники духовенства. Їхні промови будуть супроводжувати хор і об'єднаний оркестр.

Денна програма з 13:00 до 18:00

Святковий концерт "Україна вдячна" за участю переможців музичних конкурсів і талант-шоу. Силове шоу покаже майстер спорту України, багаторазовий чемпіон по жиму штанги Євген Хітяев. У тематичних наметах представлять напрямки діяльності протестантів в Україні.

В дитячій зоні пройдуть майстер-класи, а на спортивному майданчику можна буде пограти в флорбол, лакросс, футбол, трибол і пострибати на батутах.
У цей час на сцені відбуватимуться конкурси та розіграші призів.

Вечірня програма з 18:00 до 22:00

На Хрещатику пройде гала-концерт за участю українських та зарубіжних виконавців.

Таке масштабне святкування Дня подяки відбудеться в Україні вдруге.

Нагадаємо, у 2017 році на Свято подяки до Києва приїхав легендарний мотиваційний спікер Нік Вуйчич - людина без рук і ніг. Тоді його виступ зібрав на Хрещатику кілька сотень тисяч гостей, а завдяки прямій трансляції захід могли побачити мільйони глядачів з усього світу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в неділю, 23 вересня перекриють дорогу по Хрещатику від Бессарабської площі та інші вулиці міста.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві покажуть картини Уорхола, Пікассо і Далі