Просто з української столиці прийшли доволі тривожні новини. Справа в тому, що на фоні новин про підвищення цін на проїзд є ще й хвиля звісток про жахливий стан автобусів, які нібито вважаються "новими". Так, жителі української столиці зняли на камеру іржу, тріщини та лису гуму на автобусах КП "Київпастранс".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Чорний список".

Автобус "Київпастранс", фото: Telegram
Автобус "Київпастранс", фото: Telegram

"Автобуси КП #Київпастранс - це не тільки гнилі кузови, а й лиса гума - тобто пряма загроза життю киян. #Київ", - коротко повідомляють автори публікації.

Автобус "Київпастранс", фото: Telegram
Автобус "Київпастранс", фото: Telegram

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Дійсно кияни відправили у мережу пару знімків, на яких можна помітити жахливий стан крил (області навколо коліс на автобусі - Знай.uа). така картина не вселяє позитив і очікування щасливої поїздки. Не будемо турбувати душі ще й тим, що в даних автобусах відсутні кондиціонери.

Жителі і гості української столиці можуть задовольнятися тільки ледь відчиненими вікнами і люками, задихаючись від шаленої спеки. І так, не варто забувати, що в громадському транспорті ще залишається "правило одягненої маски".

Також варто нагадати нашим читачам, що дніпряни показали, в якому стані знаходяться міські маршрутки. За словами автора повідомлення, маршрутка №124A знаходиться в жахливому стані – в ній брудно, душно і не провітрюється. У коментарях інші жителі міста зазначають, що сервіс не відповідає вартості проїзду.

Раніше повідомляли, у Дніпрі водій маршрутки перетворив свій транспорт на димну кабінку: "Поки накуриться...".

Як повідомляв Знай.uа, українець отримав пекельний "сервіс" у маршрутці за 7 гривень: двері в руках.

Знай.uа писав, брудні маршрутки розлютили українців: "Потрібно мити після спітнілих тіл".