Киянин звинуватив Ощадбанк у махінаціях. Про це стало відомо з відкликання на сайті Мінфіну.

Житель Києва повідомив, що в Ощадбанку вимагають гроші за оформлення карт киянина і муніципальних карт. За його словами, це є обманом, оскільки дана послуга безкоштовна.

"Шахраї. За черговий випуск соціальних карт киянина/ муніципальних здирають 50 грн за фіктивними угодами страхування, обманюючи клієнтів, що послуга випуску даних пільгових карт є платною." - зазначено у відгуку.

Чоловік підкреслив, що зробив попередження співробітникам банку і з ним "домовилися" повернувши гроші. Однак він вирішив перевірити Ощадбанк через три тижні і побачив, що нічого не змінилося.

"Все те ж саме — так само **уть в очі, що випуск соціальних карт є платним, хоча особисто мені гроші і повернули в обмін на "угоду". Завтра бабуся буде йти за своєю карткою, подивимося, вони он дурні, або все-таки вибачаться."- додав чоловік.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Представник Ощадбанку відповів на відгук і пообіцяв провести перевірку якості обслуговування в зазначеному відділенні.

Відгук клієнта Ощадбанку: minfin.com.ua
Відгук клієнта Ощадбанку: minfin.com.ua
відгук клієнта Ощадбанку: minfin.com.ua

Нагадаємо, що українець зловив ПриватБанк на списуванні великих сум з карт: "Забирають собі"

Як повідомляв портал "Знай.uа", ПриватБанк змусив клієнтку боротися за свої кошти: "Поверніть гроші!"

Також, "Знай.uа" писав, що Українка поскаржилася на Приватбанк через дивну акцію: пообіцяли гроші і "забули"