Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в соцмережі Instagram, публікує яскраві фото і відео.

Нещодавно 33-річна виконавиця презентувала альбом "Червоне вино" і кліп на пісню з однойменною назвою, яким інтригувала довгий час.

У новому пості співачка розповіла, що відбувалося на зйомках кліпу, і з якими труднощами їй довелося зіткнутися.

"Зйомки кліпу "Червоне вино" були непростими. Але я все одно отримала величезний кайф від кожного моменту! 😍 Від красивих локацій, ритму, наших емоцій, моїх образів, від роботи найкрутішої команди! 🔥 У новому "Making of" відео я вирішила показати вам взагалі все. Наші приколи, жарти, сміх, а разом з тим труднощі і сльози. І показати вам, що створення чого-небудь, а особливо створення кліпу, - це робота багатьох людей, сотні продуманих деталей і велика любов кожного з нас до того, що ми робимо ❤️ Дивіться, як створювався кліп "Червоне вино", - написала Каменських.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Alyona Alyona, Каменських і Матвієнко розповіли про ставлення до бодіпозитиву: "не можуть бути всі худі".

Нагадаємо, Настя Каменських влаштувала гонки з Потапом просто крізь людей: "І нехай весь світ почекає".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських розповіла про найінтимніший момент з Потапом: "Удвох на світанку".

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських видала секрет ідеального волосся і шкіри, всього один засіб: "Усюди зі мною".