У Києві пожежники врятували кота з палаючої квартири. Про це повідомили на сторінці Головного управління ДСНС у місті Київ у соцмережі Facebook.

31 травня в Києві, в квартирі багатоповерхівки на провулку Руднєва, 1а, сталася пожежа.

На місце події прибули рятувальники, які піднялися в палаючу квартиру по пожежній драбині і виявили там переляканого кота.

"Cьогодні під час пожежі в багатоповерхівці на пер .Руднєва, 1а, що в Дарницькому районі столиці, рятувальники врятували кота. Під час гасіння пожежі бійці в одній з кімнат знайшли переповненого страхом чотириногого жителя, якого по автодрабині винесли на свіже повітря." - зазначено в публікації.

Пізніше до місця події приїхали господарі квартири, які забрали улюбленця. У цей день кіт не втратив жодну зі своїх дев'яти життів і лише злякався.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"З часом прибули власники квартири, де сталася пожежа і пожежники віддали тварину господарям. На щастя, кіт обійшовся лише переляком." - додали в публікації.

Публікація ДСНС Києва: Facebook
Публікація ДСНС Києва: Facebook
публікація ДСНС Києва: Facebook

До публікації додали кілька знімків на яких можна побачити пожежників, які тримають на руках переляканого кота з чорною шерстю.

Публікація ДСНС Києва: Facebook
Публікація ДСНС Києва: Facebook
публікація ДСНС Києва: Facebook

Нагадаємо, що у Харкові пожежники витягли з вогняної пастки жінку з переляканим котом: кричали і кликали на допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", українські рятувальники вивільнили школяра, якого наскрізь пробив шматок металу: працювали до хірургії

Також, "Знай.uа" писав, що харків'яни не можуть вибратися зі згорілого ТЦ, пожежний вихід заблокований: "Гори ясно"