Кияни прибрали сміття в парку. Про це розповів екоактивіст Єгор Фірсов на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Екоактивіст опублікував знімки парку Осокорки і показав, скільки сміття зібрали кияни.

На опублікованих фото можна побачити Еко парк Осокорки територія якого Розрита і закидана сміттям.

Для порівняння Єгор Фірсов додав знімок парку після того, як його відвідали екоактивісти. Так, на фото можна побачити безліч мішків, які заповнені сміттям і людей, які займаються прибиранням території.

Публікація Єгора Фірсова: Facebook
Публікація Єгора Фірсова: Facebook
Публікація Єгора Фірсова: Facebook

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У підписі до публікації Єгор Фірсов розповів, що хоче створити інструкцію для реагування на сміття в парках і додав, що часовий інтервал між знімками становить всього один тиждень.

"Хочу найближчим часом написати інструкцію, як ефективно реагувати, коли побачили біля себе купу сміття. Результати буду залишати тут. Еко парк Осокорки, фото сьогодні і тиждень тому." - зазначено в публікації.

Публікація Єгора Фірсова: Facebook
Публікація Єгора Фірсова: Facebook
Публікація Єгора Фірсова: Facebook

Нагадаємо, що політика управління відходами в Києві загрожує екологічною катастрофою

Як повідомляв портал "Знай.uа", 40% населених пунктів Закарпаття не забезпечені централізованим вивезенням відходів: Держекоінспекція

Також, "Знай.uа" писав, що киян порадували оновленою електричкою, як у Європі