У Києві помітили дрейфуючу баржу. Про це повідомили на сторінці "Київ Оперативний" у соцмережі Facebook.

Очевидці помітили в Києві баржу, яка безконтрольно дрейфує посеред Дніпра. Відповідне фото опублікували в мережі.

На опублікованому знімку можна побачити річку Дніпро, в Києві. Фото зроблено у вечірній час доби, проте придивившись на ньому можна помітити баржу, яка пливе посеред річки.

У підписі до публікації автор розповів, що баржа некерована і припустив, що з такими темпами вона може доплисти до Одеси.

"Одеса, зустрічай послання з Києва! Тільки що надійшла інформація про те, що по Дніпру дрейфує некерована баржа. Чоловік, який це побачив, викликав патрульних. Копи повідомили, що дійсно баржа звідкись відірвалася і зараз просто хаотично собі пливе за течією."- зазначено в публікації.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Публикация страницы Киев Оперативный: Facebook
Публікація сторінки Київ Оперативний: Facebook
Публікація сторінки Київ Оперативний: Facebook

Нагадаємо, що в Укрзалізниці діряве вікно вагона "відремонтували" сміттям, пасажири в ауті: "Ще й ціни не соромляться піднімати"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові "замироточило" джерело просто посеред дороги

Також, "Знай.uа" писав, що у Львові з другої спроби виправили перехід, який вів у нікуди - "А раптом пройде?"