Зірка" Квартал 95 " Еелена Кравець має величезну аудиторію шанувальників, які активно стежать за її публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, вона вирішила анонсувати нове шоу на телеканалі "1+1".

Олена Кравець опублікувала нове фото і розповіла про участь у новому шоу "Твій День" на телеканалі "1+1".

На опублікованому знімку можна побачити Олену Кравець, яка одягнена в довгий яскраво-рожевий плащ з великим коміром. Вона позує перед камерою в приміщенні і мило посміхається.

У підписі до публікації зірка розповіла, що стала учасницею нового шоу "Твій День" на телеканалі "1+1", яке проходитиме у форматі прямих ефірів за участю українських знаменитостей.

"Трохи із запізненням надійшла новина.. вибачте, дорогі глядачі. Тільки вийшла з емоційної коми з приводу запуску і прем'єри проекту "Твій День " @tviyден_official і відразу пишу! Від душі дякую @1plus1_ua і особисто @yegorgordeev і @julia_zhma за можливість бути частиною крутої творчої команди і спробувати себе в новій ролі! Прямий ефір - це вам не жарти!)) Це справжній професійний виклик для мене, а я скучила за ним! Кожен день з Понеділка по п'ятницю, з 11.15 до 16.45 на "1+1". P. S. Я буду приходити в гості по четвергах!" - написала Олена Кравець.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Публікація Олени Кравець: Instagram
Публікація Олени Кравець: Instagram
Публікація Олени Кравець: Instagram

Нагадаємо, що іменинниця Маша Єфросиніна закохала в себе ногами супермоделі: "Мрії збуваються"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Ані Лорак в купальнику застрибнула на руки красеня на зло Мурату: "Те, чого ви чекали"

Також, "Знай.uа" писав, що Ольга Сумська поміняла Борисюка на симпатичного усача: "Ми щасливі"