У Київському госпіталі померла снайперка з Вінниці. Про це повідомили на порталі "Суспільне".

Волонтерка Юлія Щербань розповіла журналістам про смерть снайперки-розвідниці з Вінниці Ольги Гранецької. Військова померла 14 травня.

За словами Юлії Щербань військовослужбовка майже рік боролася з раком щитовидної залози та ускладненнями від захворювання. Не дивлячись на це вона постійно поверталася на Схід, оскільки хотіла перемогти. Кілька тижнів тому її стан різко погіршився.

"39-температура шість днів трималася. Дівчата, які там були," виганяли " її на лікування. А вона говорила: - у мене ще недороблені справи". Вона хотіла, щоб все було так, як треба" — розповіла Юлія Щербань.

Гранецька Ольга Леонідівна народилася 27 квітня 1983 року в селі Юрівка на Козятинщині. У 2007 році вона підписала контракт в Козятинському РВК. Служила радіотелеграфісткою в 101 окремому полиці зв'язку.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

У 2016 році її перевели в 93 ОМБр "Холодний яр". У 2017 році Ольга перевелася в 131 окремий розвідбатальйон, де виконувала бойові завдання як снайпер-розвідник.

У Ольги Гранецької залишилися дві сестри Ірина та Вікторія, а також мама.

Прощання зі снашперкою Ольгою Гранецькою пройде 16 травня у Вінниці, о 12:00.

Гранецька Ольга Леонідівна: suspilne.media
Гранецька Ольга Леонідівна: suspilne.media
Гранецька Ольга Леонідівна: suspilne.media

Нагадаємо, що чемпіонка світу з боксу не пережила ковід, пішло ускладнення

Як повідомляв портал "Знай.uа", відомий блогер перед кончиною назвав винного: "Я б жив, якби..."

Також, "Знай.uа" писав, що пішов з життя легендарний співак, його голосом насолоджувався весь світ