У вівторок, 11 травня, на вулиці Києва вийшли незвичайні патрульні: контролювати порядок на вулицях ці правоохоронці будуть на велосипедах.

Про це столична патрульна поліція повідомила на своїй сторінці в Facebook.

"Основну увагу інспектори спрямують на підтримку громадського порядку у місцях великого скупчення людей, зонах відпочинку, пішохідних зонах, важкодоступних місцях.
Загалом, поліцейські на велосипедах володіють усіма повноваженнями, що і їхні колеги на автомобілях та мотоциклах. Тож не порушуйте!", - закликали поліцейські.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

На українських дорогах в ці травневі дні дуже хороша обстановка. У багатьох регіонах побудували нові дороги і погода продовжує радувати теплом, нагріваючи трохи верхній шар асфальту. Все це може додати водіям впевненості, і на мить змусити забути те, що існують ПДР. Але не варто забувати, що в країні діють певні правила щодо обмеження швидкості, як в межах населених пунктів, так і поза ними. Про це нагадали українським водіям у спільноті "Київ Автомобільний".