Що замовила Київрада?

Попри шалену кількість скарг киян на ганебний стан міського транспорту та розбиті дороги у дворах Київська міська рада, схоже, має інші потреби. Серед останніх держзакупівель столичної ради на офіційному сайті майданчика електронної системи публічних закупівель ProZorro – м'які крісла, скляний декор приміщень адміністрації та охорона будівлі мерії на Хрещатику за 9 млн грн. Подробиці дізнавалися Знай.ua.

КМДА - фото Знай.ua
КМДА - фото Знай.ua

"Апгрейд" будівель і літній фест за 4 млн

В переліку найсвіжіших замовлень Київради – ремонтні роботи для кількох адмінбудівель.

Днями столична мерія замовила послуги з поточного ремонту приміщень 5 поверху громадського будинку міської ради по вул. Богдана Хмельницького, 6-А. На це пішло 749 тис грн.

Офіційний договір уклали 5 травня.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

КМДА - фото Знай.ua
КМДА - фото Знай.ua

Ще у 627 тис грн обійшлися послуги зі встановлення скляної перегородки для зонування приміщень в будівлі столичної мерії.

Відповідний договір був підписаний 7 травня.

Брифінг КМДА, фото: Знай.uа
Брифінг КМДА, фото: Знай.uа

А от останнє замовлення Департаменту культури КМДА позначився просто феєричними розмахом – на організацію літнього фестивалю "Сонячний каштанчик" з бюджету міста піде 3 млн грн.

Івент триватиме з 15 травня по 25 серпня.

Фестиваль "Диво з горнятка", фото Google
Фестиваль "Диво з горнятка", фото Google

Понад 1 млн – на конференц-зал та крісла

Одним з нещодавно придбаних стала і система стенографування для обробки тексту.

Причому, в ході торгів, незважаючи на достатню кількість учасників, ціну вдалося знизити всього на 10 тис грн. Кінцева вартість склала 480 тис грн. Договір був укладений 6 травня.

А 21 травня о 15:08 стартує аукціон із закупівлі ще одних послуг – з технічної підготовки, тестування та обслуговування конференц-систем залів в будівлі КМДА.

Очікувана вартість сягає 580 тис грн.

Ще 51 тис грн пішла на закупівлю 13 м'яких крісел.

Буфет КМДА - фото Знай.ua
Буфет КМДА - фото Знай.ua

Ми і надалі слідкуватимемо за держзамовленнями мерії та представників Урядового кварталу, тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Кабмін "спустить" 20 млн туалетний папір, автопарк і тони бензину сек'юриті.

Також Знай.ua писав про ноутбуки, пранні штор і сушку подушок для "мажорних" дач – на що з бюджету підуть сотні тисяч.