В Києві на станції метро "Оболонь" почалися руйнівні процеси після того, як неподалік почали будувати житловий комплекс.

Так, зокрема в переході посилапалася плитка і навіть "втекла" одна літера з назви станції. Світлинами кияни діляться у соціальних мережах.

На фото видно, як при вході до станції від напису “Оболонь” відпала остання літера “ь” – м’який знак. Також поряд вже немає кількох плиток, яким облицьовано початок підземного переходу.

Раніше в житловому комплексі "Чайка" сильний вітер перекинув будівельний паркан на кілька автомобілів. На сторінці "Київ Оперативний" опублікували відео, на якому можна помітити, що огорожа, що впала, пошкодила як мінімум чотири автомобілі. "На Чайці через сильний вітер паркан впав на припарковані автомобілі. Хто і як буде компенсувати водіям збитки?" - зазначено в публікації.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Про завдані збитки і постраждалих в результаті буйства стихії інформації не повідомляли.

Нагадаємо, що посеред травня частину України засипало снігом, а температура впала нижче нуля

Як повідомляв портал "Знай.uа", львів'ян запрошують прийти до лісу за сміттям замість грибів - "Хтось же його збирав!"

Також, "Знай.uа" писав, що погода на вихідні випробує українців на міцність: "Спека-заморозки"