У вівторок, 11 травня, на Набережно-Рибальській утворився затор з незвичайної причини. Ніхто не влаштував ДТП, світлофор не ламався - просто сім'ї качок потрібно було перебратися на інший бік дороги.

Відео, зроблене одним з водіїв-очевидців, публікує Telegram-канал "dtp.kiev.ua".

"У Києві на Набережно-Рибальській водії допомогли качиній родині перейти дорогу і потім дістатися до води (через 200 метрів спуск до Дніпра) спасибі за цю нетипову для нашої країни поведінку! Круто! Того гляди нормальними станемо:)", - пишуть автори публікації.

Раніше в житловому комплексі "Чайка" сильний вітер перекинув будівельний паркан на кілька автомобілів. На сторінці "Київ Оперативний" опублікували відео, на якому можна помітити, що огорожа, що впала, пошкодила як мінімум чотири автомобілі. "На Чайці через сильний вітер паркан впав на припарковані автомобілі. Хто і як буде компенсувати водіям збитки?" - зазначено в публікації.

Про завдані збитки і постраждалих в результаті буйства стихії інформації не повідомляли.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нагадаємо, що посеред травня частину України засипало снігом, а температура впала нижче нуля

Як повідомляв портал "Знай.uа", львів'ян запрошують прийти до лісу за сміттям замість грибів - "Хтось же його збирав!"

Також, "Знай.uа" писав, що погода на вихідні випробує українців на міцність: "Спека-заморозки"