На сторінці в Instagram відомого українського радіоведучого на "Люкс ФМ"і ведучого шоу на YouTube" Слава+ " слави Дьоміна з'явилася нова публікація.

Цього разу він вирушив на екскурсію до Чорнобиля.

"Вчора з друзями поїхали в Чорнобильську зону. Село Залісся, яке було найбільшим селом в зоні, село Копачі, яке просто закопали після аварії. Засекречена загоризонтна радіолокаційна станція Дуга, яка знаходиться в місті Чорнобиль-2. Хоча на картах цього міста не існувало. Ну і, звичайно, сама ЧАЕС і місто Прип'ять", - розповів він своїм фанатам.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

За його словами, в зоні відчуження він вже вдруге.

"І другий раз ті ж емоції. Вчора твердо вирішив, що одноденного туру мало і треба їхати на два-три дні. Що мене здивувало. Виявляється, ЧАЕС зараз частково працює на сонячних батареях, так як сама вже не виробляє електроенергію», - зазначив Дьомін.

Він також розповів, що вартість туру-приблизно 40-45 доларів.

"Додатково платите за обід в їдальні ЧАЕС 280 гривень" » - додав ведучий.

"Я б не зміг туди поїхати... Спасибі за ваші пости...", "Кабінки на колесі як нові. Їх фарбують регулярно?» ,- пишуть в коментарях фанати ведучого.

Раніше ми повідомляли, Тіна Кароль спробувала роздягнути догола Славу Дьоміна, але той втік.

Як повідомляв "Знай.uа", Слава Дьомін у Дубаї повторив "подвиг" апетитних українок.

Також "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль поскандалила з відомим холостяком, в хід пішов посуд