Комунальне підприємство "Київтеплоенерго" починає розсилати українцям квитанції з розцінками на гарячу воду, яку використовували в квітні 2021 року.

На офіційному сайті КП опублікували тарифи, за якими споживачі повинні заплатити за воду, нібито спожиту минулого місяця.

Комунальники зазначили, що в квитанціях буде передбачена можливість перерахунку за недоотримане тепло і гарячу воду.

До слова, українцям варто готуватися до чергового підвищення тарифів. Влітку вартість природного газу буде в два рази вище, ніж в аналогічний період минулого року. "Очікується, що влітку вартість природного газу більш ніж удвічі перевищить цінові мінімуми минулорічного літа. Тому внесок газу сформує більше третини річної адміністративної інфляції в II кварталі", - зазначили в НБУ.

У НБУ зазначили, що українцям варто готуватися і до підвищення тарифів на опалення і гарячу воду в 2021 році. Таке підвищення варто очікувати, адже тарифи на опалення та гаряче водопостачання не коригувалися в 2020 році, незважаючи на подорожчання газу і зростання витрат на оплату праці.

Раніше ми повідомляли, найбільше люди переплачують за опалення та послуги, яких просто їм не надають.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", річний тариф на газ з 1 травня 2021, українцям детально розповіли про субсидії, "останню надію" і нові ціни.

Також "Знай.ua" писав, що українцям вдалося погасити понад 90% рахунків за комуналку: сплачено мільярди.