Kyiv Smart City більше не працює. Додаток для оплати проїзду Kyiv Smart City перестав працювати, а всі сервіси переїхали в новий додаток "Київ Цифровий".

Щоб користуватися QR-квитками, що залишилися в Kyiv Smart City, треба завантажити новий додаток на Android і IOS. Всі поїздки і квитки автоматично повинні перенестися в "Київ Цифровий", повідомив Telegram-канал "Киев сейчас".

У прес-службі Kyiv Smart City заявили, що вони не мають відношення до розробки "Київ Цифровий". У прес-службі КМДА зазначили, що новий додаток об'єднує концепцію Kyiv Smart City і основні міські електронні сервіси.

У "Києві цифровому" можна поповнити транспортну картку, купити QR-квиток, оплатити паркування, повернути евакуйований автомобіль, отримати оповіщення про послуги в сфері ЖКГ.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Тепер нова карта для проїзду виглядає так:

Як повідомляв портал " Знай.ua", медичні капелани благають львів'ян схаменутися: "настали темні часи"

Також " Знай.ua " писав, що киянин влаштував сцену патрульним у метро: "Пустіть, мені на роботу треба!"

Раніше ми повідомляли, одна з областей покине "червону" зону: кому пощастить перед Великоднем.

Крім того, українців чекає півмісяця вихідних, скільки відпочиватимуть українці у травні.

"Знай.uа" писав, що Киянам пропонують з користю розважитися на карантині.