Популярна українська телеведуча Людмила Барбір показала чудесну знахідку "новосельців" на своїй дачі, куди вона приїхала святкувати великодні та травневі свята.

Так, в розділі Сторіс на своїй сторінці в Instagram зірка каналу "1+1" виклала кілька невеличких відео.

На гілках однієї з ялинок, що стоять на ділянці, Людмила помітила новосплетене гніздо з маленькими дрозденятами, що тільки вилупилися.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше ведуча привітала українців з Великоднем. "Христос Воскрес! Всіх зі світлим святом!😇",- написала Людмила Барбір.

"Воістину Воскрес!❤️😍😍❤️😍", "Воистину воскрес! 😘😘😘Мира и благодати! ❤️❤️❤️", "Христос Воскрес, любимые ❤️", "Зі святом Великодня!", "Воїстину Воскрес😇🙏🏻✨", "Цього року на Великдень залишилася в Іспанії, але добру традицію - пекти кулічі, зберігаю. І уся іспанська родина була у захваті 👏. Зі Святом!!!", "Воистину Воскрес!!!", "ЛЮДМИЛА БАРБИР ХРИСТОС ВОСКРЕС СМАЧНОИ ПАСХИ ВАМ", - вітали у відповідь фоловери.

Нагадаємо, що войовнича Людмила Барбір показала, як кладе на лопатки власного чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.uа, Руслан Сенічкін посадив Любмілу Барбір на свій велосипед:"не стримався".

Також Знай.uа писав, що в ефірі телешоу" Сніданок з 1 + 1", присвяченому святкуванню Масляної, інтерв'ю у Святослава Гринчука, ведучого ТСН, брав"балакучий млинець".