У Києві рятували їжака, який застряг між сходинками під’їзду. Про це розповіли на сторінці у Facebook «Команди порятунку тварин».

Як зазначається, інцидент трапився біля будинку, розташованого на вулиці Празькій. Там молодий їжачок спробував протиснутися у вузьку щілинку, яка утворилася між плитою та сходинками. Проте йому це не вдалося - він застряг, і не міг самостійно навіть ворухнутися.

Перелякана тварина задихнулася б, якби не люди, що вирішили її врятувати.

На місце події викликали спеціалістів з порятунку тварин, які за допомогою гідравлічного домкрата трохи припідняли бетонну плиту. Справжнім дивом стало те, що неподалік проїжджав автомобіль із домкратом необхідної потужності – без нього тварина загинула б у полоні.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

Врятованого їжака відвезли до ветеринарної клініки. Лікарі діагностували у тваринки «краш-синдром, зневоднення та виснаження».

Зараз їжак перебуває на лікуванні, його випустять на волю, щойно він одужає.

Нагадаємо, гуманітарна допомога: хто простягає руку переселенцям, пенсіонерам та малозабезпеченим українцям у біді

Як повідомляв "Знай.ua", "Вусата" метал-група з лапками презентувала перший сингл: все для притулку

Знай.ua писав, засмучений товстий кіт став обличчям важкого 2020-го: Залиш мене, господар, я в печалі