На сторінці в Instagram відомої української телеведучої Лідії Таран з’явилася нова святкова публікація, присвячена Великодню.

На опублікованому фото красуня-телеведуча в яскраво-червоному вбранні в народному стилі стоїть поруч зі своєю донечкою. Дівчинка вдягнута у сорочку в тон материному вбранню, і надзвичайно схожа на маму.

Перед ними – кошики з пасками та крашанками. На одному зі знімків дочка Лідії стукає крашанкою об крашанку якогось хлопця.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Христос Воскрес! Хто вже скуштував свячену паску і ковбаску? Усім здоров’я і миру! І погоди хорошої», - підписала Лідія Таран яскравий знімок.

У коментарях підписники захоплюються красою мами і доньки, та вітають їх зі святом.

«Яка красуня українська жінка, гордість нації!», «Дуже красива! Христос Воскрес», «Красунечка наша, приємно глянути!», - захоплюються українці.

Нагадаємо, раніше Лідія Таран розкрила 5 пікантних секретів про Марічку Падалко: "ви ніколи не знали б..."

Як повідомляє портал Знай.ua Щаслива Марічка Падалко зустріла особливу дату серед засніжених гір: "о 40 здавалося..."

Також Знай.ua писав, що Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва: "була революція, ми обидва одружені"