На сторінці в Instagram відомої української співачки Аlyosha з'явився новий передвеликодній допис.

Цього разу співачка поцікавилася, чи готові її підписники до свята.

«Готові до свят?», - запитала виконавиця. На опублікованому знімку вона сидить в автомобілі, не пристібнута паском безпеки. На Аlyosha – шкірянка коричневого кольору та чорний светр. Зірка виглядає дуже свіжо та ніжно із легким макіяжем, який підкреслює її природню красу.

У коментарях українці захоплюються співачкою та її красою.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

«Завжди!», «Які красиві очі!», «Звiсно!», «Наша красуня!», «Красива, як весна!», «Моя ти квіточка!», - пишуть фанати співачки.

«Усiм гарних святкувань», «Завтра готувати цілий день», «І вас зі святом! Ми вже давно приготувалися», «Печемо паски», - додають у коментарях підписники сторінки.

Трохи раніше Тарас Тополя и Alyosha розповіли, що дуже сумують за своєю малечею через постійні гастролі та записи нових хітів. Якби не бабусі з дідусями, розповіла Alyosha, вони б точно не впоралися з таким шаленим графіком. На питання про ревнощі закохані відповіли просто: кожен намагається будь-що ночувати вдома, якщо тільки є така можливість. І це укріплює стосунки, посилюючи довіру один до одного.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що українські зірки шоу-бізнесу розповіли, як народжували дітей під час карантину. Своїми історіями поділилися Ілона Гвоздьова і Світлана Тарабарова. Альоша розповіла, що очікувала появи на світ малятка на два тижні пізніше.

Також Знай писав, що дружина Тараса Тополі Альоша розповіла про свої потаємні бажання. Як виявилося, вона поділилася бажанням втекти від усього світу і побути наодинці з собою.