Популярна українська співачка KAZKA має величезну аудиторію шанувальників в соцмережах з якими регулярно ділиться цікавими публікаціями. На цей щраз зірка побувала в журі вокального дитячого конкурсу і вирішила поділиться своїми враженнями на сторінці в Instagram.

Співачка KAZKA опублікувала відео в якому розповіла, як побувала в журі дитячого пісенного конкурсу.

На відео співачка розповіла, що хоче стати прикладом для дітей і допомогти їм перебороти всі страхи на шляху до успіху. Також вона додала кілька архівних кадрів, на яких KAZKA в дитинстві дає перший концерт перед родичами.

У підписі до публікації KAZKA підкреслила важливість віри дітей у себе на шляху до мрії.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Нещодавно я була у складі журі на дитячому пісенному конкурсі. У нас накопичилося трохи матеріалу звідти тому вирішили показати вам як це було, а ще, на додаток, трохи ексклюзивних архівних відео з виступів юної Олександри Зарицької. Дуже важливо щоб діти з дитинства вчилися вірити в себе і не відступати на шляху до мрії, адже, дитячі мрії найщиріші і кожна з них має право вирости і перетворитися в повсякденне життя. Так сталося зі мною і я щиро бажаю того ж самого всім маленьким мрійникам" - написала KAZKA.

Публікація співачки KAZKA: Instagram

Публікація співачки KAZKA: Instagram

Нагадаємо, що Віктор Павлік показав, чим займається перед Великоднем без вагітної Реп'яхової

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тоня Матвієнко згадала найкращі часи з Арсеном Мірзояном: вся справа в пісні

Також, "Знай.uа" писав, що Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" бився з чемпіоном по кушті: "Величезні мужики"