У Києві спритні злодії заманювали до себе жертв під виглядом манікюрних послуг, а потім обчищали їхні квартири. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, жінка 1977 року народження запрошувала жінок до себе додому – на манікюр. Поки вона відволікала клієнтку, її спільник робив дублікати з ключів жертви, а потім підкидав їх назад.

«Вона - майстер з манікюру, яка надавала послуги вдома. Стала відомою вона завдяки тому, що під часу як вона робила манікюр - її чувак викрадав ключі клієнтів і робив дублікати. Потім викрадені ключі тишком-нишком клали назад», - розповіли у спільноті.

«Через деякий час у цьому наряді вона йшла обкрадати квартири», - додають у спільноті, публікуючи відповідне відео.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Жінку вислідкували та затримали правоохоронці, проте на суді її відпустили під заставу в 60 тисяч гривень.

Скрін, Facebook
Скрін, Facebook

«Зараз воно знову роздає рекламні буклети із запрошенням на манікюр», - зазначають автори допису, попереджаючи киян від спілкування із згаданою особою.

«Якщо ненароком ви також завітали на манікюр до цієї мадам, а після цього у вас з квартири пропали кошти - терміново звертайтеся до правоохоронців Подільського УП», - просять вони.

«Особисто з нею знайома вже років 15. Теж з мамою були її клієнтками якийсь період. Побачене - шок...», «Я у неї робила манікюр і через деякий час у мене пропало (украли, скоріше за все) всі дорогоцінності з квартири! Хто ще до цієї особи ходить на дані процедури, візьміть собі на замітку! Це жах...», - дивуються кияни.

«Креативненько, з розмахом підійшли до справи», «Це геніально... премію треба дати на років 10», - дивуються люди.

Нагадаємо, що у Києві співробітники інтернату грабували хворих дітей: ганьба з ковбасою обурила країну

Як повідомляв портал " Знай.uа", публічний список і два дзвінки на день: слуги народу " врятували українців від шантажу підступних колекторів

Також " Знай.uа" писав, що українець показав, що ПриватБанк творить з клієнтами