Відома українська актриса Ольга Сумська показала, що відбувалося за лаштунками популярного кулінарного телешоу «Майстер-шеф». Відповідний знімок вона розмістила на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

«Дві зіркові команди в програмі «Майстер-шеф»! Дружини проти чоловіків!!! Буде гаряче! Вже скоро на телеканалі «СТБ»! Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян, Сергій та Сніжана Бабкіни, Віталій Борисюк - дякую за незабутні емоції!», - написала весела акторка під знімками.

"Красива, сучасна ! Роки йдуть... все змінюється, а Ви, Ольга, як завжди - чарівна і красива!», «Олечка, спасибі Вам за цікаві і приємні пости!», - зазначають підписники Сумської.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

«Супер! Хто переміг?», - цікавляться українці у акторки.

«Зоряні команди», «Яка славна команда! Цікаво, мудрі чоловіки все-таки трошки підіграли в кулінарному баттлі своїм дружинам?», «Таких сильних жінок перемогти неможливо! Впевнена, жіноча команда - переможець!», - пишуть у коментарях фанати зірок.

Нагадаємо, рецепт паски від Ольги Сумської до Великодня 2021: приготує навіть дитина.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталя Сумська зізналася, чому не спілкується зі своєю сестрою Ольгою: "Я вибираю так жити".

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Сумська отримала оригінальну пропозицію від відомого продюсера: "Чи варто?"