Популярний український співак Віктор Павлік показав своїм фанатам фото свого особистого дерева – тепер таке є в парку під Києвом. Відповідний пост він розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

На опублікованому знімку – Павлік поруч із молоденькою сакурою, на якій висить бірочка з його іменем. Він розповів, що бере участь у проекті Олександра Пономарьова, в якому виконує великодній тропар однією з 12 мов.

«Знімали кліп. Пасхальний проект. Тропар на 12 мовах. Місце унікальне. Добропарк називається. А це гай сакуровий. Кожен з артистів причепив бірочки з своїм іменем і тепер дерева будуть рости іменні. Це знаходиться по Житомирській трасі десь приблизно 20 чи 25 кілометрів від Києва ліворуч. Дуже гарне місце, там гарно відпочивати. А тюльпанів скільки там, огого!», - написав Павлік під знімком.

«Якщо точно - 43 км, поворот на Мотижин», "Обов'язково поїдемо, коли потеплішає", - уточнюють у коментарях фанати співака.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що вагітна дружина Віктора Павлика Катя Реп'яхова загуляла по ресторанах, забувши про карантин: "ніби не в Україні".

Як повідомляв портал Знай.ua, Віктор Павлік заявив, що в старості його буде утримувати Молода дружина.

Також Знай.ua писав, що Катерина Реп'яхова показала турботу Віктора Паліка. Це ліки, які Віктор Павлік купив для своїх дітей і онуків коли був на відпочинку в Єгипті і зараз вони знадобилися.