Популярний український актор і співак Дзідзьо показав своїм фанатам фото із колегою - Олександром Пономарьовим. Відповідний пост він розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

На опублікованому знімку – двоє співаків разом. Дзідзьо висловив щиру подяку Пономарьову за майбутній спільний проект, який, на думку бородатого співака, вдався "дуже гарним».

«І знову буде щось дуже гарне!!! Олександре Пономарьов, ти молодець!

Дякую тобі! Скоро!!!», - написав Дзідзьо під знімком.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

«Боже, натхнення вам нескінченного для неймовірних пісень,таких як "Чому"!!! Вона просто до мурашок!!!!», «Якщо два найсильніших голоси зібралися - це буде щось неймовірне», «Досить гарне фото, блакитна сорочка на фоні блакитного неба», - захоплено пишуть фанати обох мегазірок української естради.

«Дзідзьо вже не той!», - разом із тим скрушно зауважує дехто в коментарях.

"Так, не той!!! Все краще і краще!!! Хто був сліпий і не розгледів його раніше, ось з'явилася можливість в нього закохається і захоплюватися ним і його талантом!", "Вам взагалі личить такий репетруар!!! Класно, що з Олександром почали співпрацювати, значить буде красиво і потужно!!! Чекаємо!", - пишуть захоплені українці.

Нагадаємо, від знайомства в університеті до розлучення в РАГСі: історія 20-річних відносин Дзідзьо з дружиною.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишня дружина Дзідзьо Slavia зірвалася перед розлученням: "Психологія жебрака".

Також портал Знай.uа писав, що Дзідзьо і Slavia розлучаються, співак зробив заяву: "Давно хотів".