Відео із браконьєром із села Ясногородка Фастівського району, який цілував свій конфіскований човен, підірвало мережу.

Відповідне відео опублікував Київський Рибоохоронний Патруль.

Так, стало відомо, що чоловік із двома приятелями рибалив на ставку під час нерестової заборони. Вони виловлювали рибу чотирма сітками. Усього до рук браконьєрів потрапили 50 карасів загальною вагою 6 кг.

Чоловік прощається з човном, скріншот із відео
Чоловік прощається з човном, скріншот із відео

Після того, як рибпатруль затримав браконьєрів, один з чоловіків почав слізно прощатися зі своїм гумовим човном. Спочатку він упав перед ним навколішки й почав цілувати. Потім — обережно скрутив у рулон.

"Прощавай, моя люба. Я знаю, що буде суд, але тебе я вже не побачу. Буду чемним і проведу тебе нормально", — казав чоловік, обіймаючи човен.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наразі йому загрожує штраф від 340 до 680 гривень із конфіскацією улову та риболовних знарядь. Також має відшкодувати 850 гривень збитків, які завдав рибному господарству.

Варто зазначити, що враховуючи те, що довкіллю чоловіки заподіяли значну шкоду, можуть отримати від 17  до 51 тисячі гривень штрафу або обмеження волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, вудку - в гараж: франківчанам заборонили рибалити, з чим це пов'язано

Як повідомляв раніше Знай.ua,потрійне вбивство: харківські копи зважилися на неймовірне звірство, слабкодухим не дивитися

Також Знай.ua писав про те, що рідкісні черепахи захопили пляж: "Вперше за всю історію"